Wie op een beurs staat, wil opvallen. Edith Verhoeven van Zis Studio zorgt ervoor dat standhouders precies die aandacht krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Haar standconcepten staan altijd in het teken van het beursdoel, zo creëert ze een wereld waarin de boodschap écht overkomt. Zis Studio helpt standbouwers, ontwerp- en projectbureaus een (internationale) merkidentiteit te vertalen naar een standdesign dat de klant verrast en beursbezoekers inspireert.


Succes begint met luisteren

Wil je een merk lanceren en bezoekers een beleving meegeven? Wil je ze verleiden de mogelijkheden van een nieuw product uit te proberen? Of wil je vooral mensen ontmoeten en je netwerk uitbreiden? Voor Zis Studio begint elke opdracht met luisteren en inleven. Pas als Edith haar opdracht volledig doorgrondt, begint ze met schetsen. Opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat ze álle punten uit de briefing in haar ontwerp verwerkt, niet alleen de punten die haar persoonlijk aanstaan. Creativiteit en eigenzinnigheid staan altijd in dienst van de klant, beursdoel en het verhaal.


Design zonder ruis

Zis Studio ontwerpt stands met een heldere focus op de boodschap. Elke keuze in vorm, materiaal, textuur, routing of licht moet iets toevoegen aan het doel van de stand; ruis zuivert Edith eruit. Stands zijn bij voorkeur modulair opgebouwd, zodat ze herbruikbaar zijn en met klanten mee kunnen groeien.


Praktisch, betrouwbaar en betrokken

Het perfectioneren van het eindplaatje krijgt bij Zis Studio alle aandacht, maar respect voor proces, planning en budget zijn evengoed belangrijk. Samen met haar opdrachtgever selecteert Edith uit de eerste schetsen een ontwerp, dat ze met een ervaren blik en gevoel voor de praktijk verder uitwerkt. Tijdens het gehele ontwerpproces overlegt ze met open vizier, in de wetenschap dat de ideeën van anderen iets kunnen toevoegen aan het eindresultaat. Een stijl die uitnodigt tot cocreatie.